Naţionala de tineret a României învinge Ţara Galilor cu 2-1 într-un meci din preliminariile pentru Campionatul European

Naţionala de tineret a României, antrenată de Cristian Dulca, a câştigat, marţi, scor 2-1, meciul jucat pe teren propriu cu Ţara Galilor, şi a urcat pe locul doi în Grupa 5 a preliminariilor pentru Campionatul European organizat de Polonia în 2017.

293 afișări
Imaginea articolului Naţionala de tineret a României învinge Ţara Galilor cu 2-1 într-un meci din preliminariile pentru Campionatul European

Naţionala de tineret a României învinge Ţara Galilor cu 2-1 într-un meci din preliminariile pentru Campionatul European

Au marcat: Hodorogea 73', Al.Ioniţă II 58' / Charles 90+2.

1-0: Hodorogea a deschis scorul, la primul şut pe poartă al meciului. Fundaşul "tricolorilor"a trimis în plasă din apropiere, după un corner bătut inteligent de Bumba.

2-0: Alexandru Ioniţă II a dublat avantajul "tricolorilor", cu o superbă lovitură de cap, din plonjon.

2-1: Oaspeţii reuşesc să înscrie prin Charles, după o mare eroare a lui Cojocaru.

După această victorie, echipa sub 21 de ani a României a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul doi în grupa de calificare la Campionatul Europeand din 2017, la trei puncte în spatele liderului Danemarca. Ţara Galilor a rămas pe locul trei, cu 12 puncte. Turneul final pentru echipele de tineret din 2017 se va desfăşura în Polonia.

România U21: Cojocaru - Hodorogea, Miron, Ţîru (cpt), Olteanu - Popescu, Marin - Rotariu (Ivan 77'), Ioniţă II (Fl. Tănase 71' (Păun 85')), Bumba - Puşcaş

Ţara Galilor U21: O'Brien - Jones (Roberts 82'), Yorwerth, Lockyer, J. Evans - Hedges, L. Evans, Sheehan (Weeks 77'), Harrison - O'Sullivan (Charles 56'), Burns.

Cartonaşe galbene: Miron '42 / Harrison 32', Lockyer 51', Evans 77'.

Cartonaşe rosi: -.

Arbitru: Tore Hansen.

Stadion: Gaz Metan, Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici