Naţionala femnină de baschet 3x3 a României – locul 4 la Jocurile Europene de la Cracovia

Echipa naţională feminină de baschet 3x3 a României s-a clasat pe locul 4 la Jocurile Europene de la Cracovia, după ce a pierdut sâmbătă ultimle două meciuri din semifinală şi din finala mică.

133 afișări
Imaginea articolului Naţionala femnină de baschet 3x3 a României – locul 4 la Jocurile Europene de la Cracovia

frbaschet.ro

În semifinale, tricolorele au fost învinse de reprezentativa Lituaniei, scor 13-16, fiind conduse pe toată durata partidei.

În finala mică, pentru locul trei, România a pierdut în faţa Spaniei, cu 21-15. Româncele au început bine jocul, având avantaj pe tabelă în primele minute de joc, însă au cedat apoi inţiativa şi nu au mai reuşit să se menţină în plasa ibericelor, care şi-au adjudecat medaliile de bronz.

În finala mare se întâlnesc tot sâmbătă seara Lituania şi Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici