Naţionala masculină de polo pe apă a României a învins Ţările de Jos în primul meci de la Campionatul European

Naţionala masculină de polo pe apă a României a învins Ţările de Jos, cu scorul de 12-8 (3-1, 3-3, 4-3, 2-1), în primul meci din Grupa D a Campionatului European din Croaţia.

137 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină de polo pe apă a României a învins Ţările de Jos în primul meci de la Campionatul European

Sursă foto: Facebook/Agenţia Naţională pentru Sport

„România repurtează o primă victorie la Campionatele Europene de Polo de la Dubrovnik/Zagreb! Naţionala masculină de polo pe apă a României a învins Ţările de Jos, cu scorul de 12-8 (3-1, 3-3, 4-3, 2-1), în primul meci din Grupa D a Campionatului European din Croaţia”, transmite Agenţia Naţională pentru Sport.

Potrivit ANS, Marius Ţic a apărat 11 din 19 şuturi pe poartă şi au marcat pentru România:
4 Tudor Fulea
1 David Belenyesi
1 Andrei Ţepeluş
3 Silvian Colodrovschi
1 Levente Vancsik
1 Matei Luţescu
1 Vlad Georgescu.

„Urmează meciurile cu Slovenia, pe 7 ianuarie, de la ora 18:45, şi cu Slovacia, pe 9, de la aceeaşi oră”, precizează ANS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici