Naţionala masculină de tenis de masă învinsă la mondiale de campioana olimpică China

  • Naţionala masculină de tenis de masă a României a încheiat miercuri parcursul la Campionatul Mondial din Busan.
  • Tricolorii termină printre primele 16 echipe din lume, după ce au fost învinşi în optimi de China, campioana olimpică şi mondială en titre.
  • România – China s-a încheiat cu scorul de 0-3.
141 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină de tenis de masă învinsă la mondiale de campioana olimpică China

Sursa foto: Facebook

După seria de patru victorii consecutive, care a asigurat României accederea în optimile de finală, lotul condus de antrenorii Andrei Filimon şi Ionuţ Seni a părăsit competiţia onorabil, în faţa campioanei ultimelor 10 ediţii şi marea favorită a ediţiei din Coreea de Sud.

Ovidiu Ionescu (#95), Eduard Ionescu (#75) şi Darius Movileanu (#156) i-au întâlnit pe primii trei jucători din clasamentul mondial, iar China s-a impus cu 3-0 şi a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Rezultatele meciurilor:
Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin 0-3 (10-12, 1-11, 4-11)
Eduard Ionescu – Fan Zhendong 0-3 (3-11, 6-11, 5-11)
Darius Movileanu – Ma Long 0-3 (8-11, 4-11, 2-11)

La Campionatul Mondial de la Busan, echipa României a obţinut 4 victorii (Egipt 3-0, Thailanda 3-1, Iran 3-1, Anglia 3-0) şi a pierdut 2 întâlniri (Portugalia 0-3 şi China 0-3).

To miercuri, echipa feminină a României a obţinut calificarea în sferturile de finală ale competiţiei şi totodată şi-a asigurat prezenţa la Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici