Naţionala masculină de volei, în premieră la Turneul Final Four al Ligii Europene

Naţionala de volei masculin a României s-a calificat la Turneul Final Four al Ligii Europene, deşi a fost învinsă duminică, la Nitra, de reprezentativa Slovaciei, scor 3-0.

36 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină de volei, în premieră la Turneul Final Four al Ligii Europene

Naţionala masculină de volei, în premieră la Turneul Final Four al Ligii Europene (Imagine: Mediafax Foto)

Scorul pe seturi a fost 25-16, 25-22, 25-18.

Tricolorii au obţinut calificarea la Turneul Final Four încă de sâmbătă seara, când victoria lor din prima confruntare cu Slovacia (3-1), cumulată cu cea a Spaniei în Marea Britanie (3-0), a edificat clasamentul înaintea ultimelor meciuri din grupă.

Naţionalele Spaniei şi României împart primele două poziţii în grupa A, ambele cu câte 17 puncte, departajate de setaveraj, după 10 meciuri.

Tricolorii vor evolua în premieră la Turneul Final Four al Ligii Europene, programat în 16-17 iulie, la Guadalajara.

România va juca ultimele două meciuri din grupa A pe teren propriu, la Constanţa, în 9 şi 10 iulie, cu Spania. Ibericii sunt calificaţi în calitate de naţiune organizatoare a Turneului Final Four, celelalte adversare fiind România, respectiv Portugalia şi Turcia, ambele din grupa B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici