Naţionala României de fotbal pe plajă ar putea promova în Divizia A din Liga Europeană

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, că tricolorii s-au calificat la turneul pentru promovarea în Divizia A din Liga Europeană.

79 afișări
Imaginea articolului Naţionala României de fotbal pe plajă ar putea promova în Divizia A din Liga Europeană

Naţionala României de fotbal pe plajă ar putea promova în Divizia A din Liga Europeană

Echipa pregătită de antrenorul-jucător Marian Măciucă a participat, în perioada 16-18 august, la turneul EBSL 2019, organizat la Catania.

Reprezentativa României a făcut parte din Grupa 1 a Diviziei B, alături de Grecia, Finlanda şi Serbia.
România a terminat pe locul 2, după ce au învins Finlanda, cu scorul de 7-4, au pierdut în faţa Greciei, cu 2-3, şi au câştigat la masa verde cu Serbia, aceştia din urmă neprezentându-se la competiţie.

Lotul echipei: Andrei Neag, Valentin Dumitrică, Iulian Răvoiu, Daniel Zaharia, Liviu Croitoru, Bogdan Ciocănel, Emil Virtan, Adrian Benciu, Gheorghe Andreescu.

Turneul pentru promovarea în Divizia A va avea loc în perioada 5-8 septembrie, în Portugalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici