Naţionala României de tenis de masă va juca la Buzău după aproape un an

Echipa naţională de tenis de masă seniori a României revine la Buzău, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, după aproximativ un an, pentru partida cu Austria, din preliminariile Ligii Europene pe Naţiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11 afișări

Meciul are loc miercuri, 1 aprilie, de la ora 17.00.

Pentru reprezentativa României, pregătită în această competiţie de buzoianul Mircea Dinu, este a doua partidă din preliminarii. Prima s-a disputat la Constanţa în urmă cu aproape o lună şi a dat câştig de cauză adversarilor, echipa Cehiei, cu scorul de 3-2. Din grupă mai face parte selecţionata Danemarcei, iar primele două clasate se califică mai departe.

Naţionala României contează în meciul de la Buzău pe Adrian Crişan (nr. 29 mondial şi nr. 10 european), Andrei Filimon (nr. 87 mondial şi nr. 46 european), Constantin Cioti (nr. 93 mondial şi nr. 49 european) şi Adrian Dodean (nr. 328 mondial şi nr. 202 european).

Austriecii vin la Buzău cu Werner Schlager (nr. 17 mondial şi nr. 6 european), Berhard Presslmayer (nr. 166 mondial şi nr. 100 european) şi Daniel Habesohn (nr. 150 mondial şi nr. 88 european). Partida va fi arbitrată de bulgarii Hristo Lavelev şi Mitko Iordanov.

În clasamentul la zi al federaţiilor naţionale, România ocupă locul 15, iar Austria locul 5.

Anul trecut, cele două reprezentative s-au întâlnit de două ori, la Campionatul Mondial din China, unde România a câştigat cu 3-2 şi la Campionatul European din Rusia, unde austriecii s-au impus cu 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici