Naţionala României, susţinută de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, de la Madrid

Echipa naţională de fotbal a României va fi susţinută de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, ultimul din preliminariile EURO 2020, care va avea loc luni, de la ora 21:45, pe Stadionul "Wanda Metropolitano", din Madrid.

338 afișări
Imaginea articolului Naţionala României, susţinută de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, de la Madrid

Naţionala României, susţinută de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, de la Madrid

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal, se vor depăşi numeric toate prezenţele suporterilor români pe un stadion din deplasare la o partidă din preliminariile pentru Mondial sau Euro, din 2014 şi până în prezent.

"Mulţumim tuturor românilor care au ales să vină să suţină din ţară echipa naţională într-un moment dificil, precum şi celor stabiliţi în Spania şi în ţările din apropiere, pentru ataşamentul lor faţă de tricolori!", a transmis FRF, luni.

Stadionul "Wanda Metropolitano", pe care îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu echipa Atletico Madrid, a fost renovat şi dat în folosinţă în 2017. Acesta dispune de o capacitate de aproximativ 67.000 de locuri.

România a beneficiat de o susţinere masivă şi la precedentul meci disputat, vineri, contra Suediei, pe Arena Naţională, scor 0-2. Echipa condusă de Cosmin Contra a fost susţinută de circa 50.000 de fani.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Spania, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul "Wanda Metropolitano, din Madrid, în ultimul joc din grupa F de calificare la EURO 2020. Înaintea acestui joc, tricolorii au ratat calificarea la turneu final din actualele preliminarii.

Taguri:
românia,
madrid,
spania

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici