Naţionala se reuneşte, pe 23 martie, la Casa Fotbalului

Componenţii echipei naţionale, care vor participa la meciurile cu Serbia (28 martie) şi Austria (1 aprilie), se vor reuni la data de 23 martie, la Casa Fotbalului, începând cu ura 12.00, plecarea către Constanţa fiind programată pentru ora 13.00, cu autocarul.

32 afișări
Imaginea articolului Naţionala se reuneşte, pe 23 martie, la Casa Fotbalului

Naţionala se reuneşte, pe 23 martie, la Casa Fotbalului

Selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă, începând cu ora 11.30.

Deplasarea la Klagenfurt, pentru partida cu Austria, va fi efectuată cu o cursă charter, la data de 30 martie, de la ora 17.30. Întoarcerea este prevăzută pentru data de 2 aprilie, de la ora 12.00.

Naţionala Serbiei va ateriza pe aeroportul "Mihail Kogălniceanu", la data de 26 martie, la ora 20.20, aceasta urmând să fie cazată la hotelul Vega din Mamaia, cotat la cinci stele.

Conferinţa de presă a selecţionerului Radomir Antici este programată, în preziua meciului, de la ora 14.00.

Echipa naţională a Serbiei va părăsi România la două ore după terminarea partidei.

Pe de altă parte, componenţii echipei naţionale "B", pregătită de Valeriu Răchită, care vor întâlni, la data de 1 aprilie reprezentativa similară a Portugaliei, plecarea spre peninsula Iberică, fiind programată la data de 26 martie.

Lotul care va face deplasarea, va fi anunţat la data de 22 martie, după ce selecţionerul Victor Piţurcă şi antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, vor anunţa componenţii pentru partidele cu Serbia şi Austria (seniori) şi Andorra (tineret).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici