NBA ameninţă un baschetbalist că nu va putea juca pe teren propriu, dacă nu se vaccinează

  • Andrew Wiggins, de la Golden State Warriors, nu doreşte să se vaccineze împotriva Covid-19.
  • Regulile NBA şi cele ale oraşului San Francisco impun vaccinarea, pentru a putea evolua pe teren propriu.
  • Sportivul a solicitat în van o derogare pe motive medicale.
1942 afișări
Imaginea articolului NBA ameninţă un baschetbalist că nu va putea juca pe teren propriu, dacă nu se vaccinează

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins, de la formaţia Golden State Warriors, este singurul jucător din NBA (campionatul nord-american de baschet) care a declarat deschis că nu vrea să se vaccineze.

Şi este primul are, datorită unui amestec între regulile forului baschetbalistic şi regulile oraşului în care joacă echipa sa, San Francisco, riscă să rămână pe-afară pentru poziţiile sale privind protejarea împotriva coronavirusului.

"Wiggins nu va putea juca acasă pentru Golden State Warriors până nu va respecta regulile oraşului San Francisco pentru vaccinuri", a declarat NBA într-un comunicat, respingând cererea sa de a fi scutit pe motive religioase.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici