NBA: Controale antidoping extinse începând din sezonul 2015/2016

NBA a anunţat că începând programul antidoping pentru sezonul viitor va include teste de sânge pentru detectarea prezenţei hormonilor de creştere.

44 afișări
Imaginea articolului NBA: Controale antidoping extinse începând din sezonul 2015/2016

NBA: Controale antidoping extinse începând din sezonul 2015/2016

Controalele vor începe în perioada de pregătire în vederea sezonului 2015/2016,  informează Le Figaro.

"Toţi jucătorii din NBA vor fi testaţi inopinat de trei ori pentru detectarea hormonilor de creştere: de două ori în timpul sezonului şi o dată în afara sezonului", a precizat NBA.

Sancţiunea pentru depistarea pozitivă va fi de 20 de meciuri pentru o primă încălcare a codului antidoping, de 45 de meciuri pentru a doua încălcare şi de suspendare pe viaţă la a treia încălcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici