Neaga: Clauza de reziliere a fost plătită, zilele următoare voi semna cu Steaua

Atacantul Adrian Neaga, ultima oară la Ilhwa Seongnam, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că FC Steaua a achitat grupării sud-coreene clauza de reziliere de 800.000 de dolari şi că în zilele următoare va semna contractul cu clubul din Bulevardul Ghencea.

1 afișare

"Am fost astăzi (n.r. - marţi) şi am discutat cu Gigi Becali, a rămas că zilele următoare voi şi semna. De acum, mă voi integra în programul echipei, iar prima acţiune va fi vizita medicală de luni. Gata, nu mai este nicio problemă, sunt la Steaua. Bineînţeles că a fost virată clauza de reziliere de 800.000 de dolari, altfel nici nu puteam să vin în România", a spus Neaga.

Adrian Neaga a precizat că Steaua are şanse mari să intre şi anul acesta în grupele Ligii Campionilor. "Steaua merită să joace an de an în această competiţie. Obiectivul meu numărul unu este să mă pregătesc cât mai bine ca să prind un loc de titular, apoi calificarea în grupele LC şi campionatul", a spus el.

Atacantul, care a mai evoluat la Steaua în perioada 2001-2005, spune că la finalul campionatului se va vedea cine a făcut achiziţii mai bune, gruparea "roş-albastră" sau Dinamo. "Steaua pleacă favorită la câştigarea titlului la fiecare început de campionat, aşa este şi acum. Performanţele Stelei vorbesc", a comentat Neaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici