Neagoe: Cred că ar trebui să nu ne mai prezentăm la Cluj, în meciul de campionat

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, miercuri, după eliminarea formaţiei sale din Cupa României, în faţa grupării CFR Cluj, scor 0-1, că gruparea sa ar trebui să nu se prezinte la Cluj pentru meciul de campionat.

10 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Cred că ar trebui să nu ne mai prezentăm la Cluj, în meciul de campionat

Neagoe: Cred că ar trebui să nu ne mai prezentăm la Cluj, în meciul de campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în această seară. A fost ceva incredibil. Nu am fost lăsaţi să jucăm. Dacă arbitrul Tudor a greşit la cele două faze, anularea golului nostru şi validarea golului lor, e ceva foarte grav. Aveam o altă impresie despre Tudor. Să ne spună şi nouă dacă trebuie să câştige CFR Cluj Cupa României în fiecare an, să nu ne mai prezentăm, să nu mai batem mii de kilometri degeaba, să nu se mai accidenteze jucătorii", a spus antrenorul echipei Universitatea Craiova.

"Vă daţi seama ce va fi peste două săptămâni, în meciul de la Cluj, din campionat. Cred că ar trebui să nu ne prezentăm. Ne aşteaptă «iadul». Am avut patru ocazii clare, însă după anularea golului nostru jucătorii nu au mai fost foarte concentraţi. Cred că ar fi fost altceva dacă i-am fi avut pe teren pe cei trei accidentaţi, Trică, Prepeliţă şi Dilevski. Obiectivul nostru rămâne un loc în cupele europene", a declarat Neagoe.

Atacantul echipei gazdă, Florin Costea, care a trimis mingea în poarta clujenilor în minutul 9 al jocului, golul nefiind însă validat de arbitrul Alexandru Tudor (pe motiv de ofsaid), a spus că viaţa de fotbalist este foarte grea: "Nu ştiu dacă a fost ofsaid la golul meu, însă dacă nu a fost ne-a fost furată calificarea. Ce putem să mai spunem? Ne-am pus speranţe în acest meci, însă, din păcate pentru noi, este încă un an pierdut. Este greu, ca fotbalist, să treci prin astfel de momente. Este foarte grea viaţa de fotbalist. Sperăm să reuşim să ne revenim în campionat, însă va fi greu, deoarece va urma din nou o perioadă apăsătoare după acest rezultat".

Echipa CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici