Neagoe, dorit în locul lui Cârţu la Pandurii

O parte dintre fotbaliştii formaţiei Pandurii Târgu Jiu intenţionează să-i solicite preşedintelui Marin Condescu înlocuirea antrenorului Sorin Cârţu cu Eugen Neagoe, după ce acesta din urmă şi-a reziliat contractul cu Drobeta Turnu Severin, informează surse din interiorul clubului.

17 afișări
Imaginea articolului Neagoe, dorit  în locul lui Cârţu la Pandurii

Neagoe, dorit în locul lui Cârţu la Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu se plâng de "teroarea" la care sunt supuşi de Sorin Cârţu şi urmează să-i ceară preşedintelui înlocuirea acestuia cu fostul antrenor Eugen Neagoe, transmite corespondentul MEDIAFAX. O piedică în realizarea acestei mutări o constituie suma mare pe care Pandurii Târgu Jiu trebuie să o plătească lui Cârţu, conform contractului încheiat, în cazul în care acesta va fi demis.

Neagoe şi-a reziliat contractul cu gruparea Drobeta Turnu Severin

"În această dimineaţă, am decis de comun acord cu conducerea celor de la Drobeta să rupem înţelegerea care era valabilă până în vară. Nu am nimic de reproşat conducerii care a fost alături de mine. Am rămas prieteni şi poate pe viitor vom mai colabora. Despre viitor nu pot da mai multe detalii acum. Poate în următoarele zile sau săptămâni, nu vreau să se facă speculaţii. Mi-aş dori să revin în prima ligă ca antrenor dar cine ştie", a declarat Eugen Neagoe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici