Neagoe: Încă mai avem emoţii pentru evitarea retrogradării

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, încă îşi mai face griji pentru echipa sa în ceea ce priveşte evitarea retrogradării în acest sezon, chiar dacă formaţia pe care o pregăteşte a urcat pe locul 14 în Liga I, neretrogradabil.

8 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Încă mai avem emoţii pentru evitarea retrogradării

Neagoe: Încă mai avem emoţii pentru evitarea retrogradării (Imagine: Mediafax Foto)

"Mai există încă emoţii pentru evitarea retrogradării. Eu tot timpul îmi doresc să câştig şi acelaşi lucru le-am spus şi jucătorilor. Sper ca ei, la fiecare partidă pe care o joacă, să înţeleagă că sunt jucători de valoare. Ei formează în acest moment un nucleu de jucători buni şi este păcat să nu avem şi rezultate, pentru că eu sunt conştient că putem mai mult. Ne dorim să fim cât mai sus în clasament şi o să luptăm să avem rezultate cât mai bune. Trebuie să demonstrăm pe teren că nu acesta este locul nostru. Eu nu o să fiu mulţumit niciodată, chiar dacă i-am felicitat după meci. Vreau mai mult de la ei pentru că ştiu că pot. Avem potenţial şi este păcat să nu muncim mai mult, să nu jucăm mai bine şi să nu câştigăm mai multe partide", a declarat Neagoe.

Tehnicianul a avertizat că echipelor care vor întâlni Pandurii în etapele viitoare nu le va fi uşor să se impună. "Cu siguranţă în etapele viitoare în care jucăm cu CFR, Dinamo, Urziceni sau Rapid ne va fi greu. Dar vom încerca să scoatem cât mai mult de la fiecare joc şi credem că nici celor care vor juca cu noi nu le va fi uşor", a precizat Eugen Neagoe.

În ceea ce priveşte cele patru victorii consecutive ale echipei sale, Neagoe a precizat că artizanii acestora sunt jucătorii, el doar reuşind să le redea plăcerea de a juca fotbal. "Laudele trebuie să le aducem, pentru aceste patru victorii consecutive, în primul rând jucătorilor. Eu am discutat foarte mult cu ei când am revenit şi poate le-am redat plăcerea de a juca fotbal. În acel moment când am revenit erau căzuţi psihic, cu capul plecat mereu, dar acum este o atmosferă bună. Sper ca în etapele viitoare să jucăm mai bine decât am făcut-o în aceste patru partide şi de acum înainte să acumulăm mai multe puncte", a menţionat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici