Neagoe: Nu cred că jucătorii m-au lucrat

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, sâmbătă seara, după remiza cu CS Otopeni, scor 1-1, că a fost un joc urât, dar nu crede că jucătorii săi au jucat slab pentru ca el să fie demis.

11 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Nu cred că jucătorii m-au lucrat

Neagoe: Nu cred că jucătorii m-au lucrat (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc dificil aşa cum ne aşteptam, am reuşit să marcăm şi am mai marcat încă o dată, dar golul nu a fost validat. Apoi am primit un gol dintr-o execuţie de la peste 25 de metri, foarte frumoasă şi s-a terminat jocul. N-am mai reuşit să intrăm în joc în repriza a doua deşi am dominat steril, fără clarviziune, iar jucătorii nu au mai fost atât de lucizi cum au fost la începutul jocului. A fost un joc foarte urât şi încrâncenat din cauza dorinţei de a acumula puncte a ambelor echipe. Nu cred că jucătorii nu au vrut să joace pentru ca eu să fiu demis, mă îndoiesc de lucrul acesta. Eu am discutat cu ei şi sunt foarte afectaţi de acest rezultat. Am discutat şi acum după joc şi le-am spus că ei sunt singurii oameni care pot să redreseze echipa. Cu o victorie în etapa viitoare la Buzău, situaţia va fi cu totul alta", a spus Neagoe.

Neagoe nu cred că un jucător la acest nivel nu vrea să joace

Întrebat dacă există posibilitatea ca jucătorii să aibă o viaţă extrasportivă necorespunzătoare, Neagoe a afirmat: "Şi ce vreţi să fac eu pe securistul? Nu am făcut niciodată asta cu jucătorii. Nu am fost angajat la poliţie, cum să fac aşa ceva? Ei sunt jucători profesionişti. Eu nu cred acest lucru, nu cred că un jucător la acest nivel nu vrea să joace. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Şi eu am fost jucător şi nu am auzit niciun coleg să zică să pierdem un meci ca să dăm antrenorul afară. Acestea sunt poveşti. În momentul când nu câştigi e clar că ei sunt dărâmaţi psihic, dar nu este absolut nicio problemă între mine şi jucători. Nu am o explicaţie. Şi eu discut în fiecare zi cu ei, căutăm soluţii. E foarte greu pentru că fotbalul nu e pe calculator, depinzi de mai multe, de şansă, de un smoc de iarbă, de o zi proastă a arbitrului şi de multe alte lucruri"

Neagoe: Obiectivul nu este compromis

"Cum să fie obiectivul compromis? Dar cu jocul pe care l-am făcut în această seară nu cred că vom obţine cele nouă puncte. Dar de unde, ce credeţi că eu stau cu forţa aici la Pandurii? Să mai aştept şi alte etape? Eu sunt foarte direct, foarte corect, eu sunt bărbat şi ştiu să discut toate aceste probleme. Voi înţelegeţi mereu altceva, eu nu sunt legat aici de scaun şi nu mă mişc de aici că nu ştiu ce se întâmplă", a precizat Neagoe.

Neagoe: Arbitrul Teodor Crăciunescu a prins o zi slabă

"Arbitrul a prins o zi proastă. Nu este probleme mea arbitrajul. Nu este prima dată când ni se întâmplă, dar poate a prins o zi proastă sau a fost prea departe de fază, nu ştiu. Dacă aş şti de ce e vânată Pandurii de arbitri, aş spune. Nu ştiu".

Neagoe: Se poate să plec

Eugen Neagoe a spus că este posibil să plece de la Pandurii până la meciul din etapa viitoare: "Se poate să plec. E târziu, e noapte şi noaptea e un sfetnic bun. E o situaţie neplăcută şi grea. Dacă am acum o discuţie cu preşedintele am lămurit în trei minute totul. Am doi ani şi ceva aici, poate s-au obişnuit jucătorii prea mult cu mine. Se poate întâmpla şi aşa ceva".

Echipa Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CS Otopeni, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici