Neagoe: Scorul meciului cu Gloria Buzău putea fi mai mare

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat că scorul meciului cu Gloria Buzău, disputat vineri, în etapa a VI-a a Ligii I, ar fi putut fi şi mai mare de 3-0, dacă jucătorii săi nu ar fi intrat mai relaxaţi pe teren în repriza secundă.

1 afișare
Imaginea articolului Neagoe: Scorul meciului cu Gloria Buzău putea fi mai mare

Neagoe: Scorul meciului cu Gloria Buzău putea fi mai mare

"Sunt mulţumit de cum au înţeles jucătorii mei să intre pe teren la acest meci. Era de aşteptat o relaxare după acea victorie cu Universitatea Craiova şi chiar asta le-am cerut încă de luni, spunându-le că meciul cu Gloria Buzău va fi dificil şi că vom încerca să facem mai mult decât să luăm cele trei puncte. Ei au înţeles, spre lauda lor. Gloria are fotbalişti pe care dacă îi laşi să joace devin o echipă foarte periculoasă, dar când începi jocul de la 0-2 poţi să ai probleme. Astăzi noi am făcut spectacol, am avut un joc bun de pase şi un rezultat fără comentarii. Scorul putea fi chiar mai mare, dar jucătorii mei au fost mai relaxaţi după pauză, iar la 3-0 este un lucru destul de normal" a spus Neagoe.

Tehnicianul gorjean a comentat şi faptul că jucătorul Sorin Vintilescu a fost huiduit de spectatori la intrarea pe teren, în repriza a doua. "În momentul când joacă Vintilescu, tribuna întreabă de ce. Dacă nu joacă, mă întreabă de ce nu joacă. Este, totuşi, jucătorul care sezonul trecut a marcat cele mai multe goluri pentru Pandurii, la fel şi în sezoanele trecute. A pus mult suflet pentru Pandurii şi nu merită acest tratament. Eu mă bazez în continuare pe el. Suporterii trebuie să înţeleagă că a făcut multe pentru echipă şi încă poate să mai facă", a precizat Eugen Neagoe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici