Neagoe: Sper ca domnul Mititelu să ia cele mai bune decizii pentru binele Universităţii

Antrenorul Eugen Neagoe, despre care finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că s-a aflat la meciul cu Oţelul Galaţi pentru ultima dată pe banca tehnică a echipei craiovene, a declarat că respectă hotărârea patronului şi că speră ca acesta să ia cele mai bune decizii.

17 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Sper ca domnul Mititelu să ia cele mai bune decizii pentru binele Universităţii

Neagoe: Sper ca domnul Mititelu să ia cele mai bune decizii pentru binele Universităţii (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sper ca domnul Mititelu să ia cele mai bune decizii pentru binele Universităţii. (...) În fotbal nu trebuie să ne surprindă absolut nimic. Nu m-am gândit niciun moment ce se va întâmpla mai departe, am încercat să fac lucrurile cât mai bine cu puţtinţă, de multe ori mi-a ieşit. Este decizia patronului, o respect, sper să facă alegerea cea mai bună. Are mai puţină importanţă dacă se va întâmpla cu mine sau fără mine, important este ca echipa să aibă un parcurs foarte bun", a spus Neagoe la Sport.ro.

Eugen Neagoe a precizat că nu a simţit nicio presiune în ultima perioadă, când s-a discutat despre eventuala aducere a fostului selecţioner Victor Piţurcă pe banca tehnică a echipei Universitatea Craiova. "Nu am simţit nicio presiune, poate dacă era vorba despre altcineva nu-mi cădea prea bine, dar este vorba despre Victor Piţurcă, după părerea mea cel mai bun antrenor", a menţionat tehnicianul.

Întrebat dacă ar accepta o colaborare cu Victor Piţurcă, în cazul în care acesta ar ajunge la Universitatea Craiova, Neagoe a răspuns: "Singurul om cu care aş putea să lucrez şi la care aş fi antrenor secund este Victor Piţurcă, cu tot respectul pentru ceilalţi".

Eugen Neagoe a declarat, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Oţelul Galaţi, pierdut cu scorul de 0-1, că Universitatea Craiova trebuie să îşi revină. "Nu contează dacă sunt eu sau nu pe bancă, ci important este ca Universitatea să-şi revină. Depinde foarte mult de cum va fi gestionată perioada următoare, dacă nu, s-ar putea ajunge chiar la retrogradare. E greu de vorbit după un asemnea meci, în care Oţelul a tras doar de două ori pe poartă şi a câştigat. Primim gol foarte uşor şi nu reuşim să marcăm. Aveam mare nevoie de un rezultat bun la Galaţi, dar, din păcate, am avut şi multe absenţe în lot", a afirmat Neagoe.

Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că meciul cu Oţelul Galaţi a fost ultimul pentru antrenorul Eugen Neagoe pe banca tehnică a echipei craiovene , din retur urmând ca formaţia craioveană să aibă un nou tehnician. "Sută la sută Universitatea va avea un nou antrenor începând din retur. Din păcate, situaţia din clasament şi situaţia generală a echipei mă obligă să fac o reconstrucţie, să schimb strategia pe care o aveam la începutul anului. Trebuie să începem o nouă strategie, să refacem ce mai este de refăcut. Meciul cu Oţelul a fost ultimul pentru Neagoe pe banca tehnică", a spus Mititelu la Fanatik Show.

Formaţia Universitatea Craiova a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), partida disputată sâmbătă, în deplasare, cu Oţelul Galaţi, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici