Neagoe spune că Florin Costea este nevoit să se opereze

Tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, a declarat că atacantul Florin Costea va trebui să se opereze în iarnă, pentru a scăpa de problemele la genunchi.

15 afișări
Imaginea articolului Neagoe spune că Florin Costea este nevoit să se opereze

Neagoe spune că Florin Costea este nevoit să se opereze (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Costea are o problemă la menisc. El joacă cu eforturi foarte mari. Să sperăm că vom câştiga la Cluj şi acasă cu Steaua. Probabil se va ajunge la artroscopie, care va dura o oră şi va lua o pauză de maxim trei săptămâni. Nu este o problemă foarte gravă, dar el joacă cu mari eforturi. Are o durere permanentă. Jucătorii accidentaţi pe care îi avem nu ne permit să-i menajăm şi pe Costea, şi pe alt jucător. Dacă aveam toţi jucătorii apţi de joc, poate nu-l mai forţam pe Florin Costea. Spre meritul lui, după toate astea are 11 goluri marcate în această toamnă", a spus Neagoe.

Tehnicianul Universităţii speră ca la Cluj să poate conta pe o parte din jucătorii care au avut probleme în această perioadă. "Prepeliţă a fost două săptămâni ieşit din pregătire, a făcut antrenamente cu echipa numai în ultimele două zile înainte de Ceahlăul şi nu puteam să forţăm cu el din primul minut. După o discuţie cu el, chiar şi el spune că nu poate să ducă mai mult de 30 de minute. Şi eu mi l-aş fi dorit pe Prepeliţă în teren din minutul 1 şi pe Dorel Stoica, Trică. Să sperăm că la meciul cu CFR Cluj, vor reveni în teren Prepeliţă, Stoica şi Trică. Au şanse foarte mari să fie apţi până sâmbătă", a afirmat Neagoe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici