Neagoe: Sunt trei puncte care, la finalul campionatului, vor conta mult

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat că miza în partida de sâmbătă cu Universitatea Craiova, din etapa a IV-a a Ligii I, este obţinerea celor trei puncte, care vor conta mult la finalul campionatului.

1 afișare
Imaginea articolului Neagoe: Sunt trei puncte care, la finalul campionatului, vor conta mult

Neagoe: Sunt trei puncte care, la finalul campionatului, vor conta mult

"Nu este nimic special la acest joc. Esta o partidă de campionat doar. Cred că este foarte importantă pentru noi şi pentru adversar pentru că sunt în joc trei puncte care la sfârşitul campionatului vor conta foarte mult şi ne dorim să fim noi cei care vom acumula încă trei puncte în clasament după acest joc. Jucăm acasă, toţi ne dorim să învingem şi vom face tot posibilul să câştigăm acest joc, cu toate că va fi o partidă foarte dificilă având în vedere şi faptul că avem în acest moment nouă jucători care nu s-au putut antrena normal. Nu ştiu pe câţi dintre ei ne vom putea baza la acest meci pentru că e foarte greu ca ei să fie refăcuţi", a spus Neagoe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici