Neculaie: Acum nu le mai dă mâna şmecherilor din Capitală să facă aranjamente

Patronul grupării FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că echipa Unirea Urziceni a reuşit să câştige titlul de campioană a României deoarece "nu le mai dă mâna şmecherilor din Capitală să facă aranjamente".

16 afișări
Imaginea articolului Neculaie: Acum nu le mai dă mâna şmecherilor din Capitală să facă aranjamente

Neculaie: Acum nu le mai dă mâna şmecherilor din Capitală să facă aranjamente (Imagine: MZoltan Racz/Mediafax Foto)

"S-a văzut că se poate ca şi o echipă mică să ia titlul, dar s-a întâmplat asta pentru că fotbalul s-a curăţat. Acum nu le mai dă mâna şmecherilor din Capitală să facă aranjamente şi să dirijeze fotbalul. Păi dacă nu se întâmpla asta, mai câştiga Urziceni titlul? Îl câştiga poate, când îmi creşteau mie trandafiri pe paratrăznetul de pe casă... Cine visa la asta? E bine că am ajuns aici, dar mi-e teamă să nu se revină la vechile obiceiuri. Sper totuşi ca şefii federaţiei să aibă mare grijă şi, de ce nu, şi DNA-ul să fie atent pentru ca fotbalul să fie curat şi să se menţină aşa, iar meciurile să se joace doar pe teren", a spus Ioan Neculaie.

Unirea Urziceni a câştigat titlul de campioană a României, pentru prima oară în istorie, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Steaua Bucureşti, contând pentru ultima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici