Negocierile pentru Buga au eşuat

Preşedintele de onoare al clubului UTA Arad, Constantin Traian Igaş, a declarat, sâmbătă, că negocierile pentru împrumutul atacantului Mugurel Buga de la Rapid au eşuat.

1 afișare
Imaginea articolului Negocierile pentru Buga au eşuat

Negocierile pentru Buga au eşuat

"A intrat pe fir Braşovul, care doreşte să-l cumpere şi discuţiile s-au încheiat", a explicat Igaş.

Mugurel Buga a fost pus pe lista de transferuri de FC Rapid, club care îl deţine pe atacant în coproprietate cu FC Braşov.

Până la reluarea campionatului, clubul arădean ar vrea să achiziţioneze un atacant, ca soluţie în cazul în care portughezul Edson, care are oferte din străinătate, va pleca.

Pe de altă parte, oficialii arădeni îl aşteaptă luni la Arad pe fundaşul Amoreirinha de la CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici