Negoiţă: Contractul de promovare cu Rin Grand Hotel, rămâne valabil

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat, vineri, referitor la contractul de sponsorizare pe care îl are cu FC Dinamo, prin intermediul Rin Grand Hotel, că există posibilitatea să rămână valabilă doar o parte, legată de promovare.

213 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Contractul de promovare cu Rin Grand Hotel, rămâne valabil

Negoiţă: Contractul de promovare cu Rin Grand Hotel, rămâne valabil (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt dinamovist şi voi rămâne în continuare dinamovist. Sunt în relaţii foarte bune cu domnul Badea şi domnul Borcea, dar mă voi mai gândi în ceea ce priveşte premierea echipei în viitor" a spus Negoiţă.

"Contractul de sponsorizare va rămâne valabil, cel puţin pentru moment, dar voi discuta şi cu domnul Badea în acest sens. Parţial va rămâne valabil. S-ar putea să dispară numele hotelului de pe tricouri, dar cealaltă parte a contractului, de promovare, va rămâne valabilă", a mai precizat omul de afaceri.

Citeşte şi:

Negoiţă: Posibilitatea ca eu să devin acţionar la Dinamo a căzut

Negoiţă: Mi s-a propus să preiau Rapidul

Turcu vrea să-i cedeze acţiunile de la Dinamo lui Negoiţă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici