Negoiţă: Mă gândesc să nu mai bag bani la Poli Iaşi

Finanţatorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că nu este patronul formaţiei ieşene, ci doar preşedintele Consiliului Director şi că se gândeşte să renunţe să mai bage bani la gruparea din dealul Copoului.

42 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Mă gândesc să nu mai bag bani la Poli Iaşi

Negoiţă: Mă gândesc să nu mai bag bani la Poli Iaşi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu sunt patron la Poli Iaşi. S-a înţeles greşit acest lucru. Eu sunt doar preşedintele Consiliului Director. Când am venit să susţin Politehnica, mi s-a spus că alături de mine vor mai fi încă vreo cinci-şase oameni de afaceri. Până la urmă nu a mai fost nimeni. Conform înţelegerii avute cu primarul Iaşiului (n.r. - Gheorghe Nichita), Fundaţia Sportului Ieşean trebuia să achite salariile şi primele jucătorilor, însă acei bani nu au mai venit. Mă gândesc foarte serios dacă voi mai continua la acest club. Nu ştiu dacă la Iaşi se doreşte ca această echipă să promoveze", a spus Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă a afirmat că va lua o decizie în această săptămână în ceea ce-i priveşte pe jucători, pe antrenor şi pe preşedintele clubului.

"Nu este posibil ca jucători care au contracte de 2.000 de euro pe lună şi prime de aproape 400 de euro în deplasare să joace aşa. Am mai văzut şi eu cum merg treburile prin fotbal. Vom renunţa în această iarnă la cel puţin şapte-opt jucători şi vom aduce în loc alţi fotbalişti, care nu au atâtea fiţe. Rămâne de văzut ce decizie vom lua şi în cazul lui Sichitiu, care a făcut şi bune şi rele la această echipă, dar şi în cazul antrenorului Falub. Probabil toate vor fi hotărâte în şedinţa Consiliului Director, care trebuie să aibă loc în această săptămână", a completat Negoiţă.

După disputarea a 15 etape din seria a II-a a ligii secunde, ACSMU Poli Iaşi ocupă locul şase cu 21 de puncte, la nouă puncte de liderul Voinţa Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici