Negoiţă: Nu-l vom schimba pe Stoican nici cu Mourinho

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, vineri, la plecarea în Antalya, unde echipa se află în cantonament, că nu îl va schimba pe Flavius Stoican din funcţia de antrenor nici dacă Jose Mourinho ar rămâne liber de contract.

62 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Nu-l vom schimba pe Stoican nici cu Mourinho

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Gabriel Fluierariu / Mediafax Foto)

"Flavius Stoican e un antrenor care a preluat echipa într-un moment greu, a făcut lucruri şi va face în continuare lucruri bune. Nici nu intră în discuţie o schimbare de antrenor. Şi Mourinho dacă ar rămâne liber şi vrea să vină la Dinamo nu facem schimbarea", a declarat Negoiţă la aeroportul Aurel Vlaicu.

După ce antrenorul Răzvan Lucescu şi-a reziliat, miercuri, înţelegerea pe care o avea cu gruparea El Jaish din Qatar, au apărut zvonuri conform cărora acesta ar fi primit oferta de a antrena echipa Dinamo.

Acţionarul dinamovist a declarat că îşi doreşte o echipă tânără la Dinamo, acesta fiind şi motivul plecării lui Srgian Luchin şi Alexandru Curtean şi refuzul de a-l achiziţiona pe atacantul Adrian Mutu: "Vrem new Dinamo, va fi o echipă tânără. În ideea asta au plecat şi cei doi, Luchin şi Curtean. Mutu şi-a dorit, dar Dinamo nu era pregătită pentru venirea lui. M-aş bucura pentru Mutu să joace cât mai bine acolo şi Petrolul, sau de ce nu, poate Astra, să câştige campionatul".

În ceea ce priveşte dubla întâlnire cu Steaua din semifinalele Cupei României, Negoiţă este încrezător în şansele echipei sale. "Cu Steaua va fi mai spectaculos, vom juca pe Arena Naţională. Rezultatul va fi deschis oricărui scor. Ceea ce am auzit că o să ne luăm adio de la finală face parte din categoria «îi batem pe toţi în Liga Campionilor, ne calificăm de pe locul întâi». Cred că va fi acelaşi deznodământ şi de data aceasta", a mai spus Ionuţ Negoiţă.

În această pauză competiţională, Dinamo efectuează două cantonamente, unul în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, şi unul în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici