Nepoata lui David Beckham s-a îmbolnăvit de gripă porcină

Nepoata în vârstă de 11 ani a fotbalistului britanic David Beckham s-a îmbolnăvit de gripă porcină, după ce a stat cinci zile într-o tabără, relatează Daily Mirror, în ediţia electronică.

19 afișări
Imaginea articolului Nepoata lui David Beckham s-a îmbolnăvit de gripă porcină

Nepoata lui David Beckham s-a îmbolnăvit de gripă porcină

Georgina Every, fiica surorii lui Beckham, Lynne, este unul dintre cei trei copii care s-au îmbolnăvit în cele cinci zile petrecute în tabără. Beckham este ţinut la curent cu situaţia nepoatei sale şi i-a trimis un mesaj de însănătoşire grabnică.

Părinţii fuseseră avertizaţi cu privire la o epidemie înainte de plecarea copiilor, dar li s-a spus că vor pierde cele 300 de lire sterline (350 de euro) plătite dacă se vor retrage din tabără.

Lynne, în vârstă de 36 de ani, a declarat că regretă că a lăsat-o pe Georgina în tabără, acum când o vede tuşind şi suferind. "Dacă ştiam că se va întoarce aşa bolnavă aş fi renunţat la bani", a afirmat ea. Fetiţa este tratată cu medicamente antivirale Tamiflu.

Un purtător de cuvânt al taberei a declarat că a raportat o epidemie în cadrul unui grup şcolar anterior, în iunie, dar a primit permisiunea Agenţiei pentru Protecţia Sănătăţii ca tabăra să rămână deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici