Neşu spune că mai are de primit bani de la Steaua şi îl ironizează pe Gigi Becali

Fostul fundaş stelist Mihăiţă Neşu, acum la FC Utrecht, a declarat, ironic, luni seară, într-o emisiune televizată, că îi va plăti el datoriile finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, dacă acesta are probleme cu banii, precizând că nu şi-a primit prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

42 afișări
Imaginea articolului Neşu spune că mai are de primit bani de la Steaua şi îl ironizează pe Gigi Becali

Neşu spune că mai are de primit bani de la Steaua şi îl ironizează pe Gigi Becali (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Nu mi-am primit încă prima pentru calificarea în Liga Campionilor. L-am şi sunat pe domnul Argăseală, am trimis şi o scrisoare la club în care am trecut toate meciurile pe care le-am jucat în această campanie, dar nu am primit răspuns. Nu-mi vreau decât banii pentru care am muncit un an de zile. Eu am făcut tot ce am putut pentru Steaua şi nu vreau decât ceea ce mi se cuvine. Cred că sistemul de premiere în funcţie de minutele jucate a fost o tactică greşită. Au vrut să economisească bani, însă jucătorii s-au demoralizat. Am să îi plătesc eu datorile domnului Becali, că am auzit că are datorii. Câştig mai bine la Utrecht decât la Steaua, că altfel nu mai plecam. Poate nu mai pierdeau cu Lyon dacă erau banii daţi la zi", a spus Neşu la GspTV.

Neşu a precizat că pe vremea fostului manager Mihai Stoica era altfel la Steaua. "Nu-mi pare rău că ratez derbiul Steaua - Dinamo. Mă bucur că am plecat de la Steaua, mai ales după ultimele scandaluri. S-a creat o prăpastie mare între echipă şi conducere. Asta e cauza prestaţiilor proaste din ultimul timp", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici