Neţoiu a oferit 4,1 milioane de euro pe Herea

Preşedintele CA al FC Naţional, Constantin Iacov, a declarat că Gigi Neţoiu, finanţatorul echipei Dacia Mioveni, i-a făcut o ofertă de 4,1 milioane de euro pentru jucătorul Ovidiu Herea.

2 afișări
Imaginea articolului Neţoiu a oferit 4,1 milioane de euro pe Herea

Neţoiu a oferit 4,1 milioane de euro pe Herea

“Oferta lui Gigi Neţoiu m-a surprins, m-a năucit. Am bătut palma, a zis că va trimite şi oferta scrisă. E vorba despre drepturile federative ale jucătorului. Deocamdată Rapid are drept de prempţiune în baza acelui contract, însă oferta Rapidului trebuie să fie cel puţin egală cu cea făcută de Gigi Neţoiu pentru ca Herea să meargă la Rapid”, a spus Iacov.

Iacov a mai spus că Gigi Neţoiu va trebui să plătească suma convenită în trei rate, până la finele anului 2008.

Negocierile dintre Iacov şi Neţoiu s-au purtat pe terasa Hotelului Europa, din Eforie, proprietate a principalului finanţator al Rapidului, George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici