Neţoiu: Să câştigi ambele meciuri cu Steaua e cea mai mare bucurie

Fostul acţionar al FC Dinamo, Gigi Neţoiu, a declarat, miercuri, după victoria în faţa Stelei, scor 2-0, că cea mai mare bucurie pentru un dinamovist este să-şi învingă rivala în ambele meciuri ale unui sezon.

16 afișări
Imaginea articolului Neţoiu: Să câştigi ambele meciuri cu Steaua e cea mai mare bucurie

Neţoiu: Să câştigi ambele meciuri cu Steaua e cea mai mare bucurie (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Să câştigi ambele meciuri cu Steaua e cea mai mare bucurie. I-am spus înainte de meci lui Gigi Becali că nu are nicio şanşă şi aşa fost. I-am spus de la început că o să fie ciuruit. Sigur că au crescut şansele la titlu, am ajuns la două puncte de primul loc, dar următorul meci este cel mai greu. Dacă mai obţinem patru puncte din următoarele meciuri, Dinamo ia o opţiune importantă pentru câştigarea titlului", a spus Neţoiu.

Prezent la meci, preşedintele Federaţiei Române de Judo, Marius Vizer, cunoscut ca un simpatizant al echipei Dinamo, a afirmat că este un rezultat mare pentru gruparea "alb-roşie": "În primul rând e un rezultat mare şi în al doilea rând e mereu un spectacol mare în tribuna oficială, pentru că sunt o grămadă de personalităţi din lumea sportului şi dialoguri pe măsură. Sper ca Dinamo să ia campionatul şi îmi doresc asta".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbyul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici