Newcastle ar putea să-l folosească totuşi pe suspendatul Tonali

Sandro Tonali ar putea fi disponibil pentru Newcastle United în acest weekend, în ciuda faptului că a primit o interdicţie de 10 luni pentru încălcarea regulilor italiene privind pariurile, a declarat vineri managerul Eddie Howe, înainte de meciul din Premier League de la Wolverhampton Wanderers.

101 afișări
Imaginea articolului Newcastle ar putea să-l folosească totuşi pe suspendatul Tonali

Newcastle ar putea să-l folosească totuşi pe suspendatul Tonali

Şeful Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) a declarat joi că mijlocaşul Tonali a fost sancţionat cu o interdicţie de 18 luni, din care opt vor fi comutate în tratament alternativ.

"Este dificil, pentru că nu am avut încă acea confirmare oficială ca şi club de fotbal", a declarat Howe vineri reporterilor.

"Am auzit ştirea şi declaraţia, dar nu am avut nimic de la autorităţile italiene în acest moment, aşa că suntem în aşteptare, într-adevăr, aşteptând acea confirmarea oficială.

"Există o şansă mare ca el să fie disponibil pentru noi. Trebuie să fie câteva lucruri care trebuie să se întâmple înainte ca interdicţia să fie impusă, aşa că să vedem."

Suspendarea lui Tonali este o lovitură uriaşă pentru Newcastle, care l-a transferat pe internaţionalul de la Milan în iulie pentru suma de 70 de milioane de euro, o sumă record pentru un jucător italian.

Tonali a intrat pe teren ca rezervă în meciul pierdut de Newcastle cu 1-0 acasă cu Borussia Dortmund în Liga Campionilor, miercuri.

Înfrângerea a fost dublată şi de accidentările atacanţilor Alexander Isak şi Jacob Murphy, care vor rata meciul cu Wolves.

Accidentările i-au mai exclus pe fundaşul Sven Botman şi pe mijlocaşul Elliot Anderson, în timp ce Harvey Barnes va lipsi până la anul nou din cauza unei accidentări la picior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici