NEWS ALERT Larisa Iordache a ajuns la spital la câteva ore după performanţa care i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat joi dimineaţa că Larisa Iordache a evoluat cu probleme de sănătate, miercuri, în cadrul probelor de la individual compus de la Campionatul European de la Basel, în urma cărora s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

3051 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Larisa Iordache a ajuns la spital la câteva ore după performanţa care i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache a ajuns la spital, după evoluţia care i-a adus calificarea la Tokyo 2020

„Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună”, se spune într-o postare a Federaţie Române de Gimnastică.

„Ceea ce nu se ştie, însă, este că Larisa a concurat aseară, nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului… Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare”, spun reprezentanţii FRG.

Larisa Iordache a suferit în 2017 o accidentare la tendonul ahilian şi a fost supusă la mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate.

Gimnasta s-a calificat, miercuri seară, pentru a doua oară, la Jocurile Olimpice, după ce a terminat pe locul 4 concursul de individual compus de la Campionatul European.

Iordache a confirmat pe pagina ei de facebook că a avut o probleme de sănătate în timpul concursului: „Am intrat în competiţie cu o stare subfebrilă, dar am reuşit să concurez şi să-mi împlinesc visul. Acum fac investigaţii şi am încredere că totul va fi bine”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici