Neymar, accidentat la gleznă: rămâne pe tuşă pentru restul sezonului

Paris Saint-Germain a anunţat luni că atacantul are nevoie de o intervenţie chirurgicală la gleznă şi că va lipsi de pe teren între 3 şi 4 luni.

118 afișări
Imaginea articolului Neymar, accidentat la gleznă: rămâne pe tuşă pentru restul sezonului

Neymar, accidentat la gleznă: rămâne pe tuşă pentru restul sezonului

Brazilianul, care s-a accidentat la gleznă pe 19 februarie împotriva lui Lille în Ligue 1, "a avut mai multe episoade de instabilitate la glezna dreaptă în ultimii ani", a precizat clubul, adăugând că staff-ul său medical "a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor pentru a evita un risc major de recidivă", notează AFP.

PSG a precizat că Neymar va fi operat în Doha "în următoarele zile" şi a spus că va fi nevoie de "3 până la 4 luni înainte de a se putea întoarce la antrenamentele cu echipa".

Acest lucru ar părea să pună capăt oricărei perspective ca Neymar să joace din nou în acest sezon, în condiţiile în care sezonul Ligue 1 se va încheia la 3 iunie, iar finala Ligii Campionilor, dacă PSG va ajunge acolo, o săptămână mai târziu, la Istanbul.

PSG, care încă aşteaptă un prim titlu în Liga Campionilor, va încerca să răstoarne un deficit de 1-0 în prima manşă a optimilor de finală împotriva lui Bayern Munchen, miercuri, în Germania.

Neymar, care a marcat 18 goluri în toate competiţiile pentru clubul său în acest sezon, a fost în mare formă pentru campioana Franţei înainte de pauza de la Cupa Mondială.

Dar jucătorul de 31 de ani a marcat doar de trei ori în nouă apariţii de la revenirea din Qatar, unde s-a accidentat la aceeaşi gleznă jucând pentru Brazilia.

El a ieşit cu o entorsă în victoria cu 2-0 a ţării sale în faţa Serbiei în meciul de deschidere şi nu a mai jucat în faza grupelor.

Fostul jucător al Barcelonei a revenit în fazele eliminatorii, dar Brazilia a pierdut în faţa Croaţiei la penalty-uri în sferturile de finală, deşi Neymar i-a adus în avantaj în prelungiri în acel meci.

Condiţia fizică a lui Neymar a fost în mod regulat o preocupare pentru PSG, încă de când a semnat de la Barcelona pentru o sumă record de 222 de milioane de euro (264 de milioane de dolari) în 2017.

În primul său sezon la PSG, o fractură de metatarsian l-a exclus din manşa secundă a meciului din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor cu Real Madrid, pe care l-au pierdut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
neymar,
gleznă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici