Neymar va fi indisponibil între trei şi patru săptămâni

Atacantul brazilian al formaţiei FC Barcelona, Neymar, va fi indisponibil între trei şi patru săptămâni, după ce s-a accidentat la meciul cu echipa Getafe, din Cupa Spaniei.

98 afișări
Imaginea articolului Neymar va fi indisponibil între trei şi patru săptămâni

Neymar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Neymar a fost supus unui RMN vineri, care a confirmat faptul că jucătorul a suferit o entorsă la glezna dreaptă. El s-a accidentat în minutul 22 al meciului cu Getafe, scor 2-0 pentru catalani, fiind înlocut cu Alexis Sanchez, informează site-ul oficial al grupării catalane.

El va lipsi la următoarele trei meciuri din campionat, cu Levante, Malaga şi Valencia, dar şi în sferturile Cupei Spaniei cu Levante.

Neymar ar putea reveni pe teren la partida cu Manchester City, din 18 februarie, din turul optimilor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici