Neymar va fi supus unei intervenţii chirurgicale la sfârşitul săptămânii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la sfârşitul săptămânii, în Brazilia, a anunţat, miercuri seară, site-ul grupării franceze.

1 afișare

"După un prim tratament acordat pe parcursul a trei zile, în conformitate cu protocolul medical, clubul Paris Saint-Germain şi echipa naţională a Braziliei au decis, cu acordul fotbalistului, ca Neymar să fie supus unei intervenţii chirurgicale în Brazilia, la sfârşitul săptămânii. El va fi operat de către medicul Rodrigo Lasmar, acompaniat de profesorul Saillant, care va reprezenta PSG", scrie site-ul clubului parizian.

Neymar s-a accidentat, duminică, în timpul derby-ului cu Olympique Marseille, câştigat de PSG cu scorul de 3-0, iar medicii au stabilit că atacantul brazilian a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la degetul mic de la acelaşi picior.

Cel mai scump fotbalist al lumii va rata, astfel, meciul cu Real Madrid, programat marţi, 6 martie, la Paris, în cea de-a doua manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, spaniolii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

În vârstă de 26 de ani, Neymar ar putea lipsi de pe teren aproximativ două luni. Internaţionalul brazilian joacă la PSG de vara trecută, când a fost transferat de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro. De atunci, el a strâns 30 de meciuri şi a reuşit să marcheze 29 de goluri şi să dea 18 pase decisive, în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici