Nichita spune sunt şanse mici ca Bergodi să continue la Poli Iaşi

Primarul Gheorghe Nichita, care deţine şi funcţia de preşedinte de onoare al clubului Poli Iaşi, susţine că sunt şanse mici ca antrenorul Cristiano Bergodi să conducă formaţia moldoveană şi în sezonul următor.

9 afișări
Imaginea articolului Nichita spune sunt şanse mici ca Bergodi să continue la Poli Iaşi

Nichita spune sunt şanse mici ca Bergodi să continue la Poli Iaşi

"Bergodi mi-a cerut un buget care să asigure performanţa, să aducă alţi jucători. Trebuie să ne asumăm prin bugetul local o parte din finanţare şi să vedem ce oameni de afaceri sunt alături de club. Fiecare poate să asigure o parte din finanţare prin abonamente, prin bilete. Dacă am avea bugetul necesar, cred că Bergodi ar rămâne la Iaşi. Totuşi, cred că el vrea să antreneze o echipă de cupă europeană şi noi nu-l putem opri. Dar vom vedea ce va fi", a declarat, vineri, Nichita.

Întrebat cine va fi noul antrenor al echipei Poli Iaşi, Gheorghe Nichita a răspuns în glumă: "Cred că îmi iau licenţa de antrenor şi mă aşez eu pe bancă".

Antrenorul Cristiano Bergodi, al cărui contract cu Poli Iaşi a expirat la finalul acestui sezon, a fost ofertat de finanţatorul Gigi Becali, care i-a propus să preia conducerea tehnică a formaţiei Steaua. Bergodi nu a dat deocamdată un răspuns final, el plecând în Italia. După ultimul meci din Liga I, Bergodi a afirmat că are o ofertă de la o echipă din Serie B italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici