Nicio handbalistă română în All Star Team, la CM din China

Echipa ideală a Campionatului Mondial de handbal feminin din China a fost anunţată, duminică, în ultima zi a competiţiei, printre cele opt jucătoare premiate neaflându-se vreo sportivă română.

21 afișări
Imaginea articolului Nicio handbalistă română în All Star Team, la CM din China

Nicio handbalistă română în All Star Team, la CM din China

Conform anunţului de duminică, titlul de MVP al turneului final din China a fost câştigat de interul stânga al Rusiei, Ljudmila Postnova.

All Star Team este formată din următoarele jucătoare:

Irina Suslina (Rusia) - cel mai bun portar,

Camilla Herrem (Norvegia) - cea mai bună extremă stânga,

Mariama Signate (Franţa) - cel mai bun inter stânga,

Allison Pineau (Franţa) - cel mai bun centru,

Marta Mangue (Spania) - cel mai bun inter dreapta,

Linn-Kristin Riegelhuth (Norvegia) - cea mai bună extremă dreapta,

Begona Fernandez (Spania) - cel mai bun pivot.

Finala mare a CM din China se dispută la ora transmiterii acestei ştiri, între Rusia şi Franţa. Medaliile de bronz au revenit Norvegiei, care a învins, duminică, reprezentativa Spaniei, scor 31-26.

Naţionala României a încheiat CM din China pe locul opt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici