Nicolae Badea califică drept nejustificate şi impardonabile declaraţiile lui Mihai Stoica

Preşedintele Consiliului Director al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, că managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a adus o jignire gravă publicului dinamovist, prin afirmaţia că formaţia bucureşteană nu are suporteri.

7 afișări

"Este o jignire gravă adusă publicului şi o afirmaţie total nejustificată şi cred că este de sancţionat mai mult decât gestul lui Marius Niculae către 100 de suporteri. A cataloga global suporterii lui Dinamo este impardonabil. Să ne amintim că domnul Stoica a scăpat ieftin când a lovit un om în public. Eu cred că în locul lui ar trebui să fie mulţumit că nu s-a ales cu un dosar penal", a spus Badea.

Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo are foarte puţini suporteri în ţară. "Meciul Unirea Urziceni - Dinamo a fost urmărit la foarte multe terase din ţară. La golul lui Varga şi la sfârşitul meciului a fost o explozie de bucurie peste tot. Cred că şi în Ştefan cel Mare se bucurau, pentru că nu există suporteri dinamovişti în România, sunt foarte puţini. E adevărat că cei care vin cu echipa prin deplasări, sunt suporteri dinamovişti, dar în acelaşi timp sunt elemente infracţionale. Au intrat în sectoare unde nu aveau voie să stea, iar forţele de ordine le-au permis asta, pentru că ăsta este clubul Dinamo", a spus Mihai Stoica.

Nicolae Badea a comentat, de asemenea, afirmaţia lui Mihai Stoica cum că Dinamo nu merită să ajungă în grupele Ligii Campionilor deoarece nu ar obţine puncte în această competiţie. "Va ajunge în Liga Campionilor echipa care va câştiga campionatul, şi nu decide asta domnul Stoica. Au fost ani în care Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei Cupelor, în care a avut performanţe, şi nu putem aduce în discuţie performanţele echipei Dinamo. Toate acestea provin dintr-o stare de dezechilibru interior. Mai sunt două etape, în cursa pentru titlu mai sunt cel puţin trei echipe, din păcate noi am ratat ce-a depins de noi şi acum depindem de alţii", a menţionat oficialul dinamovist.

Întrebat dacă jucătorii dinamovişti vor fi sancţionaţi în cazul în care Dinamo nu va câştiga campionatul, Badea a spus: "Jucătorii sunt deja pedepsiţi şi stimulentele financiare nu mai pot fi aduse în discuţie în situaţia în care Dinamo nu va termina ultimele două etape cu victorii".

Preşedintele Consiliului Director al FC Dinamo a comentat, de asemenea, gestul făcut de Marius Niculae la partida Unirea Urziceni - Dinamo. "Marius Niculae nu a fost sancţionat în teren, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, era o situaţie de aplicare a regulamentului. Marius a avut un gest nesportiv, pe care noi nu l-am acceptat şi pentru care Comisia a decis ca el să fie judecat", a spus Badea.

La partida Unirea Urziceni - Dinamo, contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, Marius Niculae a arătat, în momentul schimbării, semne obscene către susţinătorii echipei din Urziceni, în timp ce Bruno Simao, care a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, a scuipat în direcţia arbitrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici