Nicolae Dică a semnat un contract cu Manisaspor

Fotbalistul echipei Catania, Nicolae Dică, fost la CFR Cluj în campionatul trecut, a semnat, joi, un contract cu gruparea Manisaspor, la care va evolua în sezonul viitor sub formă de împrumut, informează site-ul oficial al clubului turc.

172 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică a semnat un contract cu Manisaspor

Nicolae Dică a semnat un contract cu Manisaspor (Imagine: Nicolae Dică/Mediafax Foto)

Conform înţelegerii dintre cele două cluburi, Manisaspor va avea la finalul campionatului opţiunea de a-l achiziţiona definitiv. "Am jucat anterior în diverse ţări. De aceea cred că nu îmi va fi greu la Manisaspor. Vreau să îmi aduc contribuţia la performanţele echipei", a declarat Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele grupării din Manisa, Kenan Yarali, a spus că Dică este "numărul 10" de care avea nevoie Manisaspor.

"Discuţiile pentru Dică au durat aproximativ 20 de zile, iar astăzi am perfectat acordul. Avem o înleţegere cu el pentru trei sezoane. L-am luat pe Dică de la Catania cu opţiunea de a-l achiziţiona definitiv. Sper că va fi de un real folos pentru fotbalul turc şi pentru Manisaspor", a precizat Yarali.

Manisaspor a terminat sezonul 2009/2010 al primului eşalon din Turcia pe locul 14.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici