Nicolae Dică: E bine pe primul loc, important este să fim la fel de concentraţi

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, s-a declarat mulţumit de jocul arătat de formaţia sa în meciul câştigat, duminică seara, cu scorul de 5-2, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova, dar a menţionat faptul că jucătorii vicecampioanei trebuie să rămână concentraţi.

187 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: E bine pe primul loc, important este să fim la fel de concentraţi

Nicolae Dică: E bine pe primul loc, important este să fim la fel de concentraţi

"Îi felicit pe băieţi pentru că au făcut un joc foarte bun contra echipei despre care spuneau toţi că e cea mai bună, că e cea mai ofensivă. Mă bucur că am început bine, că am avut ocazii multe. Din păcate am primit două goluri pe faze fixe, dar important e că am marcat cinci. E bine pe primul loc, important e să fim la fel de concentraţi, să fim conştienţi că nu am obţinut absolut nimic. Alibec a intrat foarte bine, a dat două pase de gol, păcat că nu a marcat la acea execuţie din final pentru că era un gol senzaţional.

Din punctul meu de vedere, echipa arată bine. Am câştigat 7-0, 6-1, câştigăm în Europa, câştigăm contra echipei de pe locul 2. Jucăm ofensiv şi ne facem treaba defensiv. Eu îmi doresc ca Gnohere să fie golgheterul campionatului, dar mai avem marcatori în echipă", a afirmat Dică, la Digi Sport.

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a 16-a a Ligii 1, şi a devenit noul lider al campionatului.

Pentru echipa pregătită de Dică urmează partida cu Hapoel Beer Sheva, din etapa a patra a grupelor Ligii Europa, programată joi, de la 22:05, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici