Nicolae Dică: Încă mai credem că putem câştiga titlul

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Nicolae Dică, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, că încă mai crede în şansele formaţiei sale de a câştiga titlul de campioană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

"O victorie importantă împotriva unei echipe bune care cu siguranţă va avea un cuvânt greu de spus. Mulţi spuneau că Universitatea este victimă sigură, dar au arătat că sunt o echipă bună. Pentru noi importante erau cele trei puncte. Nu contează că nu am impresionat, contează că am rămas la aceeaşi distanţă de Oţelul. Încă mai credem în titlu, imoportant este să câştigăm cât mai multe meciuri", a spus Dică.

Atacantul Marius Bilaşco a afirmat că temperatura scăzută de la ora meciului a îngreunat jocul. "Sunt fericit că am înscris şi am adus cele trei puncte. Deja am vorbit cu colegii în vestiar şi trebuie să uităm această victorie, pentru că ne aşteaptă un meci dificil cu FC Braşov. A fost greu pe această temperatură scăzută, bine că terenul s-a prezentat în regulă", a precizat Bilaşco.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Bilaşco, în minutul 31.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici