Nicolae Dică: Jucătorii de la naţionala României şi-au pierdut plăcerea de a juca fotbal

Echipa naţională a ratat calificarea directă la Campionatul European din 2020, iar jucătorii, în frunte cu selecţionerul Cosmin Contra, au fost aspru criticaţi.

177 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Jucătorii de la naţionala României şi-au pierdut plăcerea de a juca fotbal

Nicolae Dică: Jucătorii de la naţionala României şi-au pierdut plăcerea de a juca fotbal

Din această categorie face parte şi Nicolae Dică, fostul “tricolor” declarându-se dezamăgit de atitudinea jucătorilor din partidele cu Suedia şi Spania. ”Eu am fost dezamăgit de cele două jocuri. Atunci când a venit Contra la naţională, aveau o atitudine foarte bună. Din păcate, în aceste două jocuri, cele mai importantă, nu au avut atitudine.

Şi-au pierdut plăcerea de a juca fotbal. Am fost dezamăgiţi. Suedezii au avut o linişte în joc, noi am fost crispaţi. Nu vreau eu să comentez selecţia.” , a spus Nicolae Dică. Pentru România urmează barajul din Liga Naţiunilor. Programul meciurilor va fi stabilit vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon. România va juca semifinala, în deplasare, împotriva Islandei sau Scoţiei. România va afla tot vineri, după tragerea la sorţi, dacă va găzdui sau nu finala, care va avea loc tot în manşă unică, în cazul în care va trece de semifinală.

Semifinalele barajelor din Liga Naţiunilor vor avea loc pe 26 martie, iar finalele pe 31 martie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici