Nicolae Dică propus la FC Bruges (presă)

Jucătorul român al formaţiei Catania, Nicolae Dică, care nu a prins prea multe jocuri în acest sezon din Serie A, a fost propus echipei belgiene FC Bruges, care este în căutarea unui atacant în această perioadă de mercato, informează site-ul FootGoal.net.

63 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică propus la FC Bruges (presă)

Nicolae Dică propus la FC Bruges (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"În lipsă de jocuri la clubul italian Catania, Nicolae Dică a fost propus grupării FC Bruges, care este în căutarea unui atacant. Jucătorul român ar putea aduce amintiri neplăcute celor de la Standard Liege, formaţie pe care a eliminat-o în preliminariile Champions League în 2006, când evolua la Steaua Bucureşti", precizează sursa citată.

Site-ul belgian precizează că atacantul român a fost propus la FC Bruges pentru un împrumut de şase luni, şi cu o opţiune de cumpărare definitivă la finalul acestui sezon.

Nicolae Dică a fost transferat la Catania de la Steaua în vara anului 2008, dar mijlocaşul ex-stelist nu s-a acomodat la formaţia antrenată de Walter Zenga.

De-a lungul perioadei petrecute la clubul din Bulevardul Ghencea, atacantul în vârstă de 28 de ani a avut nişte statistici excelente (45 de goluri în 125 meciuri de Liga I; 5 goluri în 14 partide de Liga Campionilor), dar pentru Catania a evoluat în foarte puţine jocuri de Serie A.

Citeşte şi:

Dică: Am decis să îmi demonstrez valoarea la Catania

Zenga: I-am spus lui Dică să muncească pentru a se impune la Catania

Transferul lui Dică la Catania a fost decis de Zenga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici