Nicolae Stanciu se află în atenția cluburilor Celta Vigo şi Borussia Mönchengladbach - presă

Presa din Belgia caută răspunsuri pentru plecarea lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht, la începutul anului trecut, şi scoate în evidenţă faptul că acesta este dorit, din nou, de echipele din Vest.

3 afișări

Voetbal24.be a scris, în prima zi din anul 2019, despre pierderea cu care s-au ales cei de la Anderlecht de pe urma lui Stanciu, acesta plecând la Sparta Praga în schimbul sumei de 4.5 milioane de euro. Sursa menționează că mijlocaşul român a intrat în vizorul celor de la Celta Vigo şi Borussiei Monhengladbach. ”Răzbunarea supremă a lui Stanciu”, este titlul materialului publicat de jurnaliştii belgieni, care notează şi faptul că Anderlecht a plătit zece milioane de euro pentru Stanciu, sumă record pentru campionatul Belgiei.

Cedat pentru nici măcar 50% la Praga, Stanciu poate face un pas important în cariera sa, dacă Gladbach sau Celta Vigo vor trimite o ofertă concretă pe adresa Spartei Internaţionalul român e cotat la 4.2 milioane de euro de site-ul transfermarkt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici