Nicolae Stanciu şi Mario Balotelli, primele ţinte ale campionilor de la CFR Cluj

  • CFR Cluj a anunţat că vrea să-i transfere pe Nicolae Stanciu şi Mario Balotelli
  • Campioana va juca în preliminariile Ligii Campionilor
  • CFR Cluj a luat al treilea titlu consecutiv
1150 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu şi Mario Balotelli, primele ţinte ale campionilor de la CFR Cluj

Nicolae Stanciu

CFR Cluj a luat titlul în România, iar acum se pregăteşte pentru Champions League. Campioana şi-a făcut deja lista de transferuri. Vrea să-l aducă pe Nicolae Stanciu de la Slavia Praga. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a făcut un sezon fantastic în Cehia, unde a dat patru goluri şi opt pase decisive. Cota sa de piaţă este de 4,5 milioane de euro.
 
CFR-ul mai vrea să îl transfere şi pe Mario Balotelli. Italianul şi-a reziliat contractul cu Brescia, după ce echipa a retrogradat. Pentru semnătura lui, ardelenii se vor lupta cu brazilienii de la Flamengo. 
 
Campioana României  va începe cursa de calificare în grupele Champions League pe 18 august. Dacă în primul tur preliminar n-ar trebui să aibă probleme, situaţia se va complica din turul al doilea, unde va întâlni adversari precum Ludogoreţ, Celtic sau Steaua Roşie Belgrad. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici