Nicoleta Grasu a ratat calificarea în finală la aruncarea discului, la CM de la Moscova

Atleta Nicoleta Grasu a ratat, sâmbătă, calificarea în finala probei de aruncarea discului, după ce s-a clasat pe locul 12 în grupa B, la Campionatele Mondiale de la Moscova.

106 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Grasu a ratat calificarea în finală la aruncarea discului, la CM de la Moscova

Nicoleta Grasu (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Aflată la a 10-a participare la un Campionat Mondial, Nicoleta Grasu a făcut parte din grupa B de calificare.

Atleta în vârstă de 42 de ani a ratat prima încercare, cea de-a doua a măsurat 55,88 metri, iar ultima 56,31 metri, cu care s-a clasat pe locul 12 în grupa B, ratând calificarea în finală.

Baremul direct de calificare în finală a fost de 63 de metri sau cele mai bune 12 performanţe.

În calificările de sâmbătă, prima zi a CM de la Moscova, România va mai avea două reprezentante: Ancuţa Bobocel, la 3.000 de metri obstacole, şi Bianca Răzor, la 400 de metri.

Obiectivul delegaţiei tricolore la Campionatul Mondial, care numără 15 atleţi, este de obţinere a unei medalii şi trei calificări în finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici