Nicoliţă: Ne va fi foarte greu pentru că am pierdut căpitanul

Mijlocaşul echipei Steaua, Bănel Nicoliţă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul de la Oliva Nova, că grupării bucureştene îi va fi foarte greu după ce fundaşul Mirel Rădoi s-a transferat în Arabia Saudită, la Al Hilal, informează site-ul oficial al vicecampioanei.

19 afișări
Imaginea articolului Nicoliţă: Ne va fi foarte greu pentru că am pierdut căpitanul

Nicoliţă: Ne va fi foarte greu pentru că am pierdut căpitanul (Imagine: Mediafax Foto)

"Mirel a fost şi va rămâne cel mai bun jucător al Stelei. În cei aproape nouă ani în care a jucat aici, a dat totul pe teren şi a dovedit că a meritat să fie căpitanul şi liderul echipei. Tot ce a făcut, a făcut în interesul echipei. Despărţirea de el a reprezentat un moment greu pentru toţi, însă viaţa de fotbalist este scurtă. Fiecare ajunge la o vârstă la care se gândeşte la familie şi la viitor", a afirmat Bănel Nicoliţă.

"Mă bucur mult pentru el şi vreau să-i doresc multă baftă şi sănătate, deoarece pe mine m-a ajutat enorm când am venit la Steaua. Ne va fi greu, fiindcă am pierdut căpitanul echipei, dar vom încerca să trecem peste asta şi să dăm tot ce avem mai bun în continuare", a mai adăugat Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a menţionat că fostul fundaş stelist ştia cum să-şi motiveze coechipierii.

"Mirel a fost cel mai puternic dintre noi şi a dat totul pentru Steaua. Încerca mereu să ne dea încredere în forţele proprii şi, numai prin prezenţa lui, prin dăruirea lui, ne determină să jucăm cât mai bine. Când vezi un jucător precum el, care bagă capul în gheata adversarului şi se dă cu capul şi de bară, nu poţi sta pe margine şi dai totul ca să ajuţi echipa. Mirel este un jucător special", a completat Nicoliţă.

Rădoi a fost cedat la Al Hilal în schimbul sumei de şase milioane de euro, el urmând să aibă un salariu anual de 1,4 milioane de euro.

Citeşte şi:

Rădoi a fost transferat definitiv la Al Hilal

Mirel Rădoi, cel mai scump jucător român transferat din Liga I la un club din străinătate

Mirel Rădoi, de la Bucureşti la Riyadh, via Milano, Munchen, Madrid sau Londra

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici