Nicolo Napoli, antrenor CSM Poli Iași: Am reușit să închidem jocul din prima repriză

Nicolo Napoli, antrenorul echipei CSM Poli Iași, a declarat după victoria, scor 3-0 cu ASA Târgu Mureș, că este mulțumit de prestația elevilor săi, care au decis jocul până la pauză, reușind să marcheze de trei ori.

3 afișări

"Băieții au făcut o primă repriză foarte bună, am dat goluri, apoi, în partea a doua a jocului, am jucat ca să păstrăm posesia. Am închis meciul din prima repriză. Este foarte clar că sunt probleme la ASA Târgu Mureș", a declarat la finalul partidei, Nicolo Napoli, la DolceSport.

CSM Poli Iași a câștigat fără probleme meciul din deplasare cu ASA Târgu Mureș. Lucaks Bole, Andrei Cristea și tânărul Târșa au marcat golurile formației antrenate de Nicolo Napoli, care are maxim de puncte după două meciuri. Ieșenii au o partidă în minus, restanța cu Steaua din prima etapă a sezonului.

"​Am început campionatul foarte bine, victoria este importantă. Nu a fost un meci spectaculos, important este că am marcat și am câștigat. Obiectivul este foarte clar, să intrăm în playoff, chiar dacă va fi foarte greu", a spus Lucaks Bole.

CSM Poli Iași va evolua în runda a patra din Liga I, în deplasare, cu CS U Craiova, luni, 15 august, de la ora 18:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici