Nicolo Napoli: Este o victorie meritată, Rapid nu putea să se aştepte la mai multe

Tehnicianul Nicolo Napoli a declarat, joi, că echipa Astra Ploieşti a meritat să câştige meciul cu Rapid, scor 1-0, în care formaţia bucureşteană nu putea să se aştepte la "mai multe" având în vedere modul în care s-a desfăşurat jocul.

23 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Este o victorie meritată, Rapid nu putea să se aştepte la mai multe

Nicolo Napoli: Este o victorie meritată, Rapid nu putea să se aştepte la mai multe (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros de prestaţia elevilor mei. Am întâlnit o echipă bună şi tocmai de aceea în prima repriză am decis să aşteptăm, iar în a doua am fost mult mai prezenţi în atac. Oricum, adversarii, cu un şut pe care l-au avut în repriza a doua, nu puteau să se aştepte la mai multe. În economia jocului pot spune că e o victorie meritată, pentru că ultimele 25 de minute ne-au aparţinut în totalitate", a spus Napoli.

Nicolo Napoli a precizat că punctele obţinute în partida cu Rapid sunt de aur pentru Astra în lupta pentru evitarea retrogradării. "Pentru mine este prima dată când vin aici, pe Giuleşti şi am şi câştigat", a adăugat tehnicianul echipei ploieştene.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici