Nicolo Napoli: Lipsa noastră de experienţă s-a văzut încă o dată

Tehnicianul Nicolo Napoli a declarat, după înfrângerea suferită de Astra Ploieşti, scor 1-3, pe teren propriu, cu FC Timişoara, că lipsa de experienţă a jucătorilor săi reprezintă cauza acestui rezultat.

19 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Lipsa noastră de experienţă s-a văzut încă o dată

Nicolo Napoli: Lipsa noastră de experienţă s-a văzut încă o dată (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am început practic jocul de la 0-2 pentru că am primit primele două goluri în începutul jocului. Este greu de remontat mai ales în condiţiile în care adversara e o echipă bună ca FC Timişoara. Am redus din handicap şi am avut şansa de a egala, am avut reacţie, dar cine greşeşte plăteşte. În repriza a doua s-au închis bine şi noi am încercat să-i punem în dificultate, însă lipsa noastră de experienţă şi viclenie s-a văzut încă o dată. Sunt mulţumit totuşi că echipa a luptat, a construit, a avut dorinţă şi şi-a creat multe ocazii", a spus antrenorul italian.

Napoli a adăugat că este dezamăgit de faptul că echipa sa a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 37, la scorul de 1-2 pentru oaspeţi: "Nu reproşez nimic arbitrajului, dar culmea primul penalti pe care l-am avut în acest campionat a fost unul cu ghinion pentru noi. Totuşi, ăsta este fotbalul, trebuie să continuăm cursa şi să rămânem în pluton".

Formaţia FC Timişoara a învins, luni, în deplasare, echipa Astra Ploieşti, scor 3-1 (2-1), într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. Gazdele au marcat prin Ganea '19, iar oaspeţii au punctat prin Magera '2 şi Goga '12 '88 ((penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici