Nicolo Napoli: Lotul Astrei trebuie neapărat întărit

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, vineri, după meciul pierdut, cu scorul de 0-2, în faţa Politehnicii Iaşi, că lotul formaţiei sale trebuie neapărat întărit, patronul grupării dându-i asigurări că va mai transfera 2-3 jucători.

32 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Lotul Astrei trebuie neapărat întărit

Nicolo Napoli: Lotul Astrei trebuie neapărat întărit (Imagine: Mediafax Foto)

"Am început mai slab meciul de astăzi şi am luat foarte repede două goluri. Am încercat să revenim în joc, am avut trei ocazii de a marca şi o bară, însă nu am reuşit să înscriem. Repriza a doua a fost una echilibrată şi am avut din nou o ocazie mare prin Liviu Ganea. Avem mult de muncă în continuare şi va trebui să ne întărim lotul. Am vorbit cu patronul Nicolae şi, din discuţia purtată cu el, am înţeles că vor mai veni 2-3 jucători. Lotul trebuie neapărat întărit", a spus Napoli, pentru care meciul de vineri a fost primul pe banca tehnică a formaţiei Astra.

Echipa Poli Iaşi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Astra Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici